Bronz Rúd

színesfém félkész termékek
Nyelv választás
Magyar

Bronz rudak és csövek

A bronz a vörösréz különböző ötvözeteinek a gyűjtőneve. Már az ókorban is használták főleg fegyverek, harangok és szobrok készítésénél.


A gépipar igen nagy mennyiségben használ fel bronz félgyártmányokat különféle alkatrészek, mint például perselyek, siklócsapágyak, csúszólapok. stb. gyártására.

 

A cégünk által szállított bronz félgyártmányokkal szemben fontos elvárás a gáztömörség és a finom szemcseszerkezet, ezért partner vállalataink a CuSn12 /Bzö12/ és a CuSn7Zn4Pd7 /Vöt7,Rg7/ (DIN 1705, EN 1982) ötvözetekből készült rudakat, csöveket 350mm átmérőig folyamatos öntéssel, az ennél nagyobb átmérőjű perselyeket pedig centrifugál öntéssel állítják elő.

 

A rudakat és csöveket nyers /öntött/ felülettel, megmunkálási ráhagyással, a centrifugál öntésű perselyeket nyers, illetve előforgácsolt felülettel szállítjuk. Rajz alapján készre munkált alkatrészek szállítására is van lehetőségünk.

 

Leggyakrabban forgalmazott bronzok:

 

DIN 1705, EN1982

CuSn12 (Bzö12)

CuSn7Zn4Pb7 (Vöt7, Rg7)

 

valamint különféle minőségű ólombronz és alumíniumbronz ötvözetekből készült nyers-, előforgácsolt-, illetve készre munkált perselyek, siklócsapágyak és csúszólapok.

 

Kérjen ajánlatot bronz félkész termékekre! (ajánlatkérés)

 


Kapcsolat

Ms58 Brass-field Kft.
1221 Budapest, Gyár utca 15.
skype elérhetőség