Sárgaréz rudak

színesfém félkész termékek
Nyelv választás
Magyar

Sárgaréz rudak

A sárgaréz a horgany és a réz ötvözete. Korrozióállóbb, keményebb és könnyebben megmunkálható a tiszta réznél, azonban elektromos vezetőképessége jóval alatta marad. Cégünk fő profilját a CuZn39Pb3 (CW614N) összetételű sárgaréz rudak kis- és nagykereskedelme alkotja. Ezek a sárgaréz termékek 58% rezet (innen ered cégünk elnevezése Ms58) 39% horganyt és 3 % ólmot tartamalmaznak. A horgany tartalom megfelelő keménységet és korrozióállóságot ad, a 3% ólomtartalom pedig a megmunkálás során töri a forgácsot, ezáltal könnyű és optimális anyagmegmunkálást biztosít, ezért ezt az ötvözetet elsősorban forgácsoló üzemeknek ajánljuk.

 

A gyártástechnológia során a sajtolt rudak továbbhúzásra kerülnek, így állítva be a szabványnak megfelelő tűrést. A húzás során az anyag felkeményedik, amelyet szükség szerint hőkezeléssel lágyítanak tovább.

 

Mechanikai szempontból megkülönböztetünk lágy, félkemény és kemény sárgaréz rudakat, de külön rendelésre a lehetőségekhez mérten bármilyen keménység beállítható. Raktáron húzott kemény kivitelű rudakat tartunk.

 

A sárgaréz rudak általában 3 méteres szálhosszban kerülnek forgalmazásra, de külön rendelésre hosszabb-rövidebb szálhossz gyártása is megoldható. Miután ezen típusú sárgaréz rudak fő feldolgozási területük a forgácsoló üzemekre koncentrálódik, a rudak végei hegyezettek, illetve letörtek, elősegítve ezzel a megmunkálást.

 

Különböző sárgaréz profilok segítik a feldolgozókat a leggazdaságosabb, legkevesebb hulladékkal járó technológia alkalmazására. Ez alapján a lapos, négyzetes, hatszög, kör profilú sárgaréz rudaktól egészen az 'L', osztóprofil, zárprofilig mind gyártható. Raktárunkban hatszög és kör profilú rudakat tartunk, azonban lapos, négyzetes rudak is rövid határidővel beszerezhetőek, illetve partnereinknél különleges profilú sárgaréz rúd igények is megvalósíthatóak.


Raktárunkon kör és hatszög profilú, az EN12164 szerinti tűrésű, három méteres szálhosszúságú, egy- illetve kétoldali kikészítésű, húzott kemény kivitelű sárgaréz rudak kerülnek forgalmazásra, de más profilú, tűrésű, keménységű anyagok beszerzésére is van lehetőség. Az anyagokhoz műbizonylat tartozik.

 

Származási hely: Európa (Németország)

 

Raktári méretek:

kör  profil: 6-60 mm

hatszög profil: 6-32 mm

A fenti méretek raktárunkból azonnal hozzáférhetőek. (méret és súlytáblázat)

 

Ettől eltérő méretek rendelésre beszerezhetőek gyári nyilatkozat alapján. (ajánlatkérés)

Kapcsolat

Ms58 Brass-field Kft.
1221 Budapest, Gyár utca 15.
skype elérhetőség