Információk a cégről

színesfém félkész termékek
Nyelv választás
Magyar
Array - képe

Ms58 Brass-field Kft.

 

A kizárólag magyar tulajdonban levő vállalkozás 2011. óta foglalkozik európai színesfém félgyártmányt előállító vállalatok termékeinek értékesítésével.

 

Munkatársaink jelentős szakmai ismeretekkel és gyakorlattal rendelkeznek a színesfém félkész termékek gyártása és felhasználása /alkalmazás-technika/ területén, ezért a kereskedelem mellett fontos tevékenységünk a szaktanácsadás.

 

Legfontosabb termékünk a forgácsolásban használt CuZn39Pb3, EN 12164 CW614N sárgaréz ötvözet, amely különböző hatszög és kör profilú, standard méretű (ø6 - ø60; Lt6 - Lt32)  rúdjait budapesti telephelyünkön, raktárról azonnal vevőink rendelkézésére tudjuk bocsátani.

 

A standard méretek mellett lehetőségünk van más, különböző profilú és ötvözetű sárgaréz rudak, bronz és vörösréz rudak, csövek és egyéb színesfém félgyártmányok forgalmazására is.

 

A sárgaréz rudak jelentős része a KME Group németországi gyárából származik, azonban több európai vállalattal is jó kapcsolatot tartunk fenn biztosítva ezáltal a legjobb fogyasztói árakat és a legjobb kiszolgálási színvonalat.

 

Beszállítóink mindegyike rendelkezik ISO minősítéssel, termékeinket műbizonylattal szállítjuk.

 

A társaság tulajdonosai és menedzserei több évtizedes szakmai múlttal rendelkeznek ezen a területen, így minden tudásukat és tapasztalatukat latba vetve segítik meglévő és leendő partnereink munkáját.

 

Kapcsolat

Ms58 Brass-field Kft.
1221 Budapest, Gyár utca 15.
skype elérhetőség